Frostfilm Fiskebäck

Frostfilm för Byggnader och Fastigheter!

Erhåll vår hjälp med frostfilm i Fiskebäck! Med hjälp av frostfilm kan man begränsa insynen genom fönster. Detta hindrar inte ljuset att ta sig igenom utan den ”frostade” looken medför endast att man inte ser igenom. Frostfilm är ett perfekt alternativ för att på ett stilrent och snyggt sätt minska insynen till fastigheten.

Som kund kan du välja mellan insynsskydd på hela fönstret eller ett skapat mönster. Dessutom passar det perfekt om man vill ha en logga i frostad film på glasdörrarna till företaget. Vår frostfilm har en hög prestanda och kvalitet.

Frostad film passar perfekt på glaspartier, i offentliga miljöer, badrum, som glasmarkering istället för ”runda punkter” och mycket mer. Det är bara fantasin som sätter stopp.

Med vårt arbete är vi aktiva i bland annat Fiskebäck och närliggande områden. Skulle du vara intresserad av att erhålla vår hjälp med frostfilm är du varmt välkommen att kontakta oss. Tveka inte på att höra av dig om du har några som helst frågor eller funderingar. Vi ser framemot att få hjälpa dig och din fastighet!

Välkommen till PHW Montage – Vi installerar frostfilm i Fiskebäck med omnejd

Frostfilm Fiskebäck
Kontakta PHW Montage AB när du vill ha professionellt montage av solskydd med kvalitet och prestanda.