Solfilm Hönö

Solfilm för Byggnader och Fastigheter!

Erhåll vår hjälp med solfilmHönö! Varmt i solen? Solen och dess UV strålning kan orsaka många olika saker, bland annat en för varm lokal, blekta möbler och bländande ljus. För att undvika dessa faktorer kan vi hjälpa dig på Hönö med att montera solfilm, som är till för att skydda mot solen. Men det ger inte bara skydd utan en solfilm är också ett perfekt alternativ för att på ett stilrent och snyggt sätt minska insynen till fastigheten.

Som kund kan du välja mellan transparent eller mörkare solskydd med prestanda och kvalitet. Med solfilm på glaset får du ett jämnare inomhusklimat som förbättrar tillvaron och ger en ökad komfort.

Många nya byggnader har energiglas som innebär att värmen går in men inte ut. Det är en väldigt bra lösning på vintern, men det kan också orsaka till att byggnaden blir väldigt varm på sommaren. Med solfilm på fönstret kan man effektivt vända energin. Det är ett miljösmart och coolare beslut, som du på Hönö kan ta del av!

Med vårt arbete är vi aktiva på bland annat Hönö och närliggande områden. Skulle du vara intresserad av att erhålla vår hjälp med solfilm är du varmt välkommen att kontakta oss. Tveka inte på att höra av dig om du har några som helst frågor eller funderingar. Vi ser framemot att få hjälpa dig och din fastighet!

Välkommen till PHW Montage – Vi installerar solfilm på Hönö med omnejd

Kontakta PHW Montage AB när du vill ha professionellt montage av solskydd med kvalitet och prestanda.