Solskydd på Byggnader o Fastigheter!

Vi erbjuder solskydd i största delarna av Bohuslän och Tjörn med omnejd

Varmt i solen! Solen och dess UV strålning kan orsaka många olika saker, bland annat en för varm lokal, blekta möbler och bländande ljus. För att undvika dessa faktorer kan du montera solskydd, som precis som det låter är till för att skydda mot solen. Det är även det perfekta alternativet för att på ett snyggt sätt minska insynen.

Som kund kan du välja mellan transparent eller mörkare solskydd med prestanda och kvalitet. Med solskyddsfilm på glaset får du ett jämnare inomhusklimat och bättre komfort.

Många nya byggnader har energiglas som innebär att värmen går in men inte ut, vilket är bra på vintern men kan göra att det blir väldigt varmt på sommaren. Med film på fönstret kan man effektivt vända energin. Det är ett miljösmart och coolare beslut!

Med vårt arbete är vi aktiva i stora delar av Bohuslän och på Tjörn med omnejd. Skulle du vara intresserad av att erhålla vår hjälp med solskydd är du varmt välkommen att kontakta oss. Du kan även höra av dig till oss om du skulle ha några frågor.

Kontakta PHW Montage AB när du vill ha professionellt montage av solskydd med kvalitet och prestanda.